måndag 13 juli 2009

smart syrra eller??

Följde ditt råd syrran och har nu en "reservdels-BH" i garderoben. Hittade en som jag typ aldrig använt, men som passar. Men dels är den gräddvit med pastellfärgade blommor och dels gillar jag inte kuporna på den. Men den var tokbillig och en märkes. Så därför blev det att jag köpte och behöll den. Nu vet jag ju att det var ett smart dag. Massakrerade den i afton, för att laga en annan, en av mina favvosar, där bågen gått av. Så nu är det funktionsduglig igen!!

Har förövrigt haft ännu en sådan där trött-dag. Inte kul. Jag är inte hundra, alltså.
Tur att jag sköt upp tjej-dejten till onsdag då.
Onsdag som ju egentligen är en tipsrunde-dag. Men jag sparar det till nästa vecka, tror Lena och Ulla-Britt skulle ha hand om den då. Så då vet jag då att Lena är i grå, vilket hon inte kommer att vara i veckan, då hon och Jocke reste till Rom för veckan.

Har satt in en såndär besöks-räknare idag på min blogg även. Så nu måste Du lämna en kommentar någongång om sänder så där. Då jag vet att du varit inne och läst ;)

Nu ska jag dola på lite inför imorgon, se lite Criminal Minds och senare Dexter för att sen få en allt för kort natts välbehövlig och åtråvärd sömn innan det är dax att stiga upp och jobba igen.
Men jag ser ljuset nu. Oj så jag längtar efter en sovmorgon bara. Har vart så fullt upp på helgerna att det är sjukt!
Helgen som kommer är det ju dessutom Trästock.
Se One With Wonder 16.15 Fredagen den 17/7 i Krafthallen
Haha, reklam för grannen, vad gör man inte för grannsämjan lixåm ;)


Well... nu. Återgå till pyssel och teve.

1 kommentar:

Lillasyster sa...

Klart att du har en smart syrra! =) Jag är ju bäst!
När får jag komma och mysa på eran balkong då?