måndag 2 november 2009

Halloween

Hoppsan!
Eftersom klockan slagit över midnatt, så publiceras väl det här inlägget som skrivet den 2:a november...
Men, efter en rätt stressig Halloween, som jag vet infaller den 31:a oktober, som alltid och vanligt så hade jag inte direkt jättemycket tid att skriva något då.
Dessutom så var det inte så mycket att skriva om förrän efter festen, som vi kom hemifrån seeent... eller, man skulle kunna säga tidigt på söndag morgon istället. Klockan närmade sig väl två, innan vi steg över tröskeln här hemma.
Men, vi var ju som sagt på fest, en riktigt Halloween-fest, med utklädda människor, ett hus omgjort till spökslott och alla rätta detaljer.
Tog två kort med min mobil... så kvallan, ni vet...


Förhoppningsvis kommer det mer kort sen, då det cirkulerade kameror där. Ville dock inte ta med min fina kamera och min lilla hade typ dåligt med batteri...
Värdinnan sa, att jag var den modigaste där - eftersom jag endast kände Johan. Alla andra var nya ansikten för mig, eller ja så gott som. Värdinnan som jobbar med min karl, har jag pratat med på facebook. Sen åkte några med oss dit i syrrans bil (tusen tack lillasyster för skjuts å så!!) och i alla fall hon hade jag skakat hand med på festivalen förra året, alltså -08.
Menne... det var kul ändå! Det var lättpratade människor där, även om man var yngst av alla...
Sen så hade jag funderat på om man bara skulle klä ut sig till nått enkelt, typ häxa eller djävul... men fick inte tag på hatten som är i grå, fick som inte tummen ur. Så hittade jag inte några snygga horn på stan... så jag köre på samma outfit som förra året. Var ju lix inte på party med samma folk...
Så det blev svarta korsetten, svarta kjolar, nätstrumporna, 18-håls kängorna med stålhättan och de svarta vingarna med lila glitter... så jag blev "onda Féen" istället för goda...
Och tur var väl det, för alla andra tjejer på festen hade horn eller häxhatt, i princip.
Syrran tog nått kort innan vi for...

Så här såg jag ut

Tyvärr så hann jag som inte jobba på make-upen så mycket, så den blev nog inte så rolig som den kunde ha blivit... men, tidsoptimisten Ida...

Jasi.
Vad har hänt mer då, sen jag gjorde en update senast?
Jag var på af på möte i torsdags, men man blev inte mer klok av det, dessutom var det ju ett sånt grupp-möte. Så man kunde inte fråga upp så mycket.
Sen sprang jag in på stan och fyndade två bh-ar. Umgicks med Cecc en stund innan jag var tvungen att skynda hem igen. Vi skulle ju hinna käka och sen på två lägenhetsvisningar innan vi skulle hem och möta upp Victoria för att sedan gå upp mot templet och beskåda AIKs förnedring. Tur att sällskapet var så väldigt trevligt i alla fall :)

Under fredagen var det meningen att jag och Victoria skulle ta en foto-promenad tillsammans. Men jag hade redan kännt lite kvällen innan och som befarat vaknade jag med dundrande migrän på fredagens morgon. Jag försökte få i mig mat, och som tur var så hade ju min älskade sambo "lov" torsdag och fredag, så han var hemma och kunde göra mackor och kaffe och sånt... Med lite sömn, mycket vila och tabletter så var jag lagomt till kvällen på benen. För då vankades det jobb för mig. Det var ett stort disco som fritidsgårdarna anordnade, dels var det nära oss och så var det med ett roligt tema. Så det var hur tur som helst att jag hann piggna till.
Dessutom fick jag göra något jag aldrig gjort förut! Jag fick hjälpa till att ta ner och och packa ihop en fullstor Hopp-borg (bland annat), eller, luftslott som jag nog råkade skriva i ett sms till Vickan :P

Jahapp!

Jo, och så idag.
Steg inte upp förrän jääääätte-sent!
Så piffade vi lite här hemma... fnufflade och nu är det bara mer stökigt...
Men, för att kunna göra allt det vi ska, så måste det få lov att bli stökigt först, för att vi ska kunna få det fint sen :)
När det började närma sig middagsdax för oss så tänkte vi fara och äta på subway, men när vi kom dit så visade det sig att det hade stängt redan. Så vi gick på dallas istället och åt kebab-tallrik.
Sen for vi hem till Mange och Nina för att dels hämta vårat "madrassöverdrag" som de så vänligt nog köpt åt oss på ikea, så såg vi det som var kvar av hockeyn där även.
Då fick vi ju även träffa Saga och lilla Tuva. Gud så söta barn det är!!! Och nu såg man ju verkligen hur lika dom är varandra. Sist jag fick träffa lilla Tuva så sov hon ju mest... Nu fick hon till och med vara hos mig en stund. :)

Vi har även hunnit se två avsnitt av Band of Brothers idag. Hur bra serie som helst!
Den är så grym. Då den är verklighetsbaserad. Det gör den otroligt bra. Dessutom är den så snyggt gjord.

Vidare då?
Vad ska man säga...
Är fortfarande så trött...
Och trött på att vara trött...

Till veckan, vet jag att jag jobbar i alla fall en kväll. Det är personalfest till helgen.
Våra madrasser kommer att levereras tisdag... eller var det onsdag...?
Jag låg i migrän när tanten från ikea ringde. Så jag minns inte om det var onsdag hon sa, eller den tredje... Hmm... vi lär ju märka i alla fall...

Nu. Sova snart. Nu.

2 kommentarer:

victoria sa...

Vad fina mobil-kort du tagit :)
Jo, det blev en liten och nykter halloweenfest för mig också :)
Hmm vad pratade jag om för hemsida? Var det moderskeppet.se?

Nisan82 sa...

Roligt att du har kommenterat i min blogg jag blir så glad. Ser att du har ändrat din blogg också, den blev jättefin även om den var de innan också. har du problem när du ska kommentera min blogg också som alla andra säger att de har?