onsdag 5 augusti 2009

Swosch...

Så låter det om mina öron!

Så fort tiden går när man är ledig och har fullt upp hela tiden!

I lördags så for vi ju hem till Gråberg som planerat där vi umgicks med min familj och hundarna och bara hade det trevligt. Vann i "skelleftespelet" och promenerade.
Söndagen följde jag pappa och Johan ner till älven då de fiskade lite. Det var så skönt att sitta i solen och höra vågorna mot stranden. Men sen kom en hel barnaskara ner. Fast även om lugnet flydde så var det trevligt att småprata och tokas lite med dem.
Sen, efter Johan fått en abborre och genast släppt tillbaka den och vi gått upp till mors-fars igen så packade vi våra väskor för att bege oss till Strömfors helt oväntat.
Så söndagens middag blev grillat ute på gräsmattan hos Johans föräldrar. Det är så mysigt att sitta ute där och äta. På kvällen kom Markus, Jens och Nicke för att titta på teven lite med oss. Skönt att alla är lediga nu...

Måndagen steg vi upp till värsta frukostbuffén. Det var som på hotell nästan!! Sen, efter att vi kände oss mätta och belåtna så körde vi in till boliden för att fixa lite matsäck och sedan åkte vi ut till Markus familjs sommarstuga, belägen vid bastuträsket. Där vankades det sol och bad och lugn. Markus hamrade dock lite på bastun som skulle utvecklas och så hade han även med sig sin lillebror som var en riktig liten sångfågel.
Efter en supergod middag i Strömfors åkte vi tillbaka ut till stugan på kvällen för att basta lite och sedan spela ett jättekul spel som Jens hade med. Så med fladdermöss flaxandes utanför fönstren spelade vi "Kill dr Lucky". Jättekul spel, men man skulle nog ha lyckats bättre om man provat någon gång tidigare.
Blev ytterligare en natt i Strömfors. Så kul att vara där, man måste som passa på då vi är lediga samtidigt nu. Det har ju typ aldrig hänt förut.

Så, idag. Sovmorgon. Sen packade vi ihop oss och begav oss hem. Till lägenheten.
Vi duschade och bytte kläder och pep iväg till Skelleftehamn nästan på direkten, med bara en avstickare i Ursviken dit vi körde lite grejer som Jakob och Elin ska få ta.
Det är så fint i ske-hamn hos Johans mormor och morfar. Jag tycker så mycket om att vara där. Ska ta med bättre kläder nästa gång, så man kan hjälpa till och jobba lite.

Nu ikväll har jag varit hos Denise. Det är var så mysigt att sitta å prata över en kopp kaffe så där i flera timmar. Måste ta mig i skinnet och hälsa på mina vänner oftare.

Syrran ringde idag. Verkar bli nolia imorgon för oss. Kan bli kul.
Synd bara att vi la ikea-resan samma månad som nolia. Har ju inte så mycket pengar kvar nu då. Menmen... I-landsproblem eller?

Glömde förresten i mitt förra inlägg att gratulera Elin!!
Johans brors tjej.
Hon tog SM-guld i lördags!!!
Så GRATTIS ELIN!!!!!
Snyggt jobbat!! Vi satt som klistrade framför teven hela matchen och hejade!

Nu, ja... sova snart...
Har haft problem med den biten på sista tiden... sova...
Hmm...
Teven nu, sova sen...

Inga kommentarer: